Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua. Rabia lepaskan je beauti ni. Maybe ada yang tak terbaca entry lama lama di blog ni.

Kurung dia dalam sangkar tu . Waktu tu dia nak makan minum dan tidur 😊. 


Dia main fish toys rabia beli di shopee dulu ❤.


Board Scratch Cat 😍. 

Rabia lepaskan dia petang ni . Lepas tu dia terus pergi ke ruang tamu cakar kerusi 😬. Umi rabia tanya . Sebelum lepaskan dia , tak bagi dia cakar board scratch cat ? 

Rabia lepaskan dia terus. Terus dia pergi ke ruang tamu . Lepas tu rabia ambik dia balik.

Bawak pergi ke dapur. Main dulu scratch cat tu. Sebab tu ada gambar rabia snap tu .

 Rabia lepaskan la dia ni. Kesian la dia kalau tak bebaskan. 

Okeylah rabia nak tengok dia bermain dengan umi ni. Main bola kertas la pulak . 


4 ulasan:

  1. Sayangnya kalau akar kerusi..ahhahaa...tapi takpala, nanti dia bosan plak..

    BalasPadam
  2. Beauti ni kucing betina kan? Nanti dia akan jadi mama...

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terpaksa mandulkan dia
      Tak larat jaga nnti anak nya
      Dan rabia tinggal di kwsan perumahan
      Tak nak anak dia pergi ke rumah jiran berak merata rata.

      Padam

Bottom Ad [Post Page]