Search This Blog

Isnin, 11 Oktober 2021

My business tracker with shaklee

 Assalamualaikum semua. Okey la rabia nak you all tengoklah my shaklee business punya la.

Alhamdulillah setakat ni rabia dah ada 4 orang customer membeli dengan rabia. Not la ramai mana. But rabia just business ni nak dapat kan duit . Selain berkongsi kebaikan vitamin c rabia makan tu. Maknanya sambil rabia consume sambil tu rabia bisnes juga. 


Doakan semoga rabia berjaya ya. Banyak impian rabia nak capai ni. 

Jika dapat 150 uv okey dah. Boleh la nak dapat bonus nanti hehe.

Tak sabar la hehe. Kena kuatkan mental ni. Bukan senang bisnes ya. Nak dapatkan customer pun kena rajin rajin la promote business tu .

11 ulasan:

  1. InshaAllah moga Rabia berjaya. Aamiin. Jenama terkenal tentu bagus dan berkesan.

    BalasPadam
  2. semoga berjaya kak rabia! moga Allah permudahkan rezeki tuk akk

    BalasPadam
  3. semoga Rabia boleh sukses dalam bisnes..

    bisnes sesuatu yang best kerana banyak perkara perlu belajar

    BalasPadam
  4. Shaklee memang bagus. kawan yana pun amalkan hehe. Btw semoga bisnen kak rabia terus maju jaya ye! :D

    BalasPadam
  5. moga lebih maju jaya bisnes shaklee rabia ya! :)

    BalasPadam
  6. Tahniah Rabia. Smoga bisnes shaklee rabia makin maju . :)

    BalasPadam
  7. semoga biz shaklee rabia akan terus maju dan berjaya....

    BalasPadam
  8. slow2 dulu rabia... lama-lama nanti insyaAllah berjaya

    BalasPadam