Search This Blog

Sabtu, 9 Oktober 2021

Jalan jalan beli something

 Assalamualaikum semua . Jalan sakan nya hari ini. Mula mula pergi mydin. Lepas tu pergi ke Pasar Kedai Buluh Kuala Terengganu. Makan di kedai warung mawar sari my favourite place tu. Selama ni bungkus je .


Hari ini nasi goreng kampung dan jus sunquick 🙈 Sedappp. Lepas ni nak repeat dine in sini lagilah. 

Lepas tu pergi ke kedai emas la pulak. 


Bai bai gelang lama ku 😢 Beli yang baru punya. Thank you umi beli kan yang baru .


Gelang baru love love ❤💜❤💜❤💜❤💜❤ . Hehehe. 

Rabia berkenang yang nilah. Hehe. Thank you umi sokmo beli ke anak perempuan dia ni 💜🙈. 

Hehehe. Thank you umi . 

8 ulasan:

  1. waaa seronoknya kak rabia berjalan! dpt gelang baru lgi... su ni gelang mak kasi pun tak pakai-pakai hahaha

    BalasPadam
  2. alhamdulillah...ada rezeki dapat emas yang baharu

    BalasPadam
  3. wow..silau mata tengok yang blink blink tu

    BalasPadam
  4. Cantik gelang tuu.. love love.. akak pun sukaaa... beli cincin dulu pun bentuk love.. suka bentuk gitu..
    Heheee

    BalasPadam
  5. berapa harga gelang emas design mcm ni?

    BalasPadam
  6. Aduyaii sedapnya Nasi gorenng

    BalasPadam