Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua. Mainan beauti ni rabia memang beli dan ada jugak umi belikan. Umi beli botol susu baru sebab botol susu lama nya terosak la . Beauti tu kan kuat gigi dia kuatt.

Nak lihat botol susu beauti ? Jomlah rabia tunjuk.


Botol susu baru beauti 💗.


Tempat dia mencakar nama apa ya scratch ke apa entahhh 😆.

Huhuhu. Rat toys dan cat toys rabia beli di shopee je ✅. 

Kadang kadang dia main cat toys kadang kadang dia tidur atas cat toys tu 😬.

Untunglah rabia belikan mainan untuk dia kan. Sayang dia kan. Dahlah mak dia langsung tak jaga and tak nak dia. 

Kucing terbiar ya 😭 Sedih kan. Allah bagi beauti kepada kami .Kami jaga dia belai dia.

Memang ramai kucing terbiar. Macam shine tu kan kurus sangattt tau . Kesian tengok dia. Kurus ya amat ya . Sebab tu belikan makanan kucing sedikit . Bagi dekat mak mishai (Mak beauti.) Bagi dekat semua kucing terbiar. Kesian tengokkkk 😭😭😭😭. Kurus kurus. Beauti ni alhamdulilah kuat minum susu . Dia diajarkan oleh umi minum susu guna botol dari kecik sampai ke besar .


beauti_com_my instagram beauti ya 💗. Rabia tukar nama Instagram dia ni. Hari tu tersalah masuk email rabia 🤣. 

Semua perkembangan dari dia kecil sampailah besar rabia update ya. So jemputlah singgah dan tinggalkan komen ya. 

2 ulasan:

Bottom Ad [Post Page]