Post Page Advertisement [Top]

 Assalamualaikum semua ❤ Alhamdulillah kelas belajar buat blog dengan Rabia hari ini berjalan seperti biasa. 


Di WhatsApp group settle✅


Telegram group ✅ 

Alhamdulillah ada peserta baru lah. Dan rabia bagi hadiah design sijil untuk peserta baru.


Yes I did it ✅❤. Nanti siapa nak join tu boleh direct message rabia ya. Link telegram rabia bagi dalam blog hari tu . 

Nanti semak balik ya. Atau nak personal facebook rabia pun ok je. Rabiahtul adawiyah nama facebook rabia . 

Alhamdulillah. Makin ramai student rabia sekarang πŸ’—πŸ˜. Student nak belajar buat blog . Dulu rabia jadi cikgu tadika , cikgu praktikal . Sekarang cikgu blog pulak 😍. 

Semoga ilmu rabia curahkan ini memberi manfaat kepada semua . Jangan lupa apply ya . Nak konsisten dengan blog memang susah. Kena cari masa free tu tau. Masa lapang. 

Rabia dah cakap. Rabia tak nak berjaya sorang sorang tau . Rabia nak semua ahli peserta belajar buat blog dengan rabia ni berjaya didunia akhirat . 

Why rabia suka menulis blog is my hobby and rabia suka promote makanan yang rabia pernah makan di kedai atau restaurant . Atau kedai tepi jalan and orang cod makanan kerumah rabia. Rabia nak tolong mereka . Dengan ada blog inilah rabia share apa makanan rabia makan tu asalkan sedap, halal, dan mereka pun suka dan happy melihat rabia promote business diorang di dalam blog ini. 

Sekian terima kasih ❤. 

4 ulasan:

  1. wah dah jadi cikgu Blogger

    semoga terus istiqamah dan memberi manfaat kepada ramai orang

    BalasPadam
  2. Semoga lebih ramai yang mendapat manfaatnya

    BalasPadam
  3. wah..terbaik!!! bagus tul berkongsi ilmu..

    BalasPadam

Bottom Ad [Post Page]