Beauti duduk atas meja

 Assalamualaikum semua. Beauti duduk atas meja di ruang tamu.



Nasiblah perangai baik . Sebab nya dia dah nak mengawan .

Tips dia nak elakkan dia berterusan mengawan tu . Tepuk belakang punggung dia. 3 hari je biasanya dia buat perangai pelik . Dia bergolek golek dengan aksi muka manja dan berbunyi suara. Meow dia lain macam. 

2 kali dah dia perangai macam tu. Call doctor klinik haiwan. Tanya pasal beauti. Normal ke perangai dia macam tu . Normal je.

Alhamdulillah. Rabia pulak ketawa. Suka tengok gelagat manja diaaa . 

Tapi bila dia perangai macam ni dia tak gigitlah kitaorang. Habis musim dia nanti dia gigit balik kitaorang . 

Bulan 11 ni nak pergi vaksin dia kali kedua pula. Nanti balik umrah rabia sharelah ya .

Rabia nak design secepat mungkin ni header blog . Esok 1 november 2021 dah . 

Catat Ulasan

4 Ulasan

  1. risaunya kalau dia melompat berterabur pulak perhiasan atas meja tu

    BalasPadam
  2. dia menunggu tetamu nak datang tuh

    BalasPadam
  3. Ternampak menda mudah pecah. Beauti jgn langgar tau.

    BalasPadam