Ikan bilis beli dalam shopee

 Assalamualaikum semua. Semalam dah sampai ikan bilis gred A beli dalam shopee. Memang kualiti terbaik tauu .





Kitaorang biasa bayar di 7 eleven ya. Cuba tengok yang rabia screenshot tu kaedah pembayaran ditulis 7 eleven . 

Memang cantik la ikan bilis ni. Dah tak ada perut ikan bilis la. Kalau macam rabia masak nasi goreng tadi tu. Kena buang perut ikan bilis. Yang tu beli dekat pasar raya je. 



6 ulasan:

  1. skrg nk beli ikan bilis pon dihujung jari sahajeww kann., ;p

    BalasPadam
  2. Sekarang macam macam boleh beli dalam shopee hahaha, semua di hujung jari šŸ˜‚

    BalasPadam
  3. biasa yg kopek ni lebih murah... mmg berbaloi kalau buat rencah

    BalasPadam
  4. Senang beli yang dah siap buang isi perutnya. Sekarang ni semua boleh beli online :)

    BalasPadam
  5. sekarang ni semua dihujung jari..xlama nnt mall pun org xdtg..semua boleh order online kan rabia :)

    BalasPadam
  6. waaa , ok tak pernah terfikir nak beli online utk bahan masakkan , good idea ni

    BalasPadam