My collection ring

 Hai assalamualaikum 😍 Good morning. So today I want share with you guys. Pagi-pagi speaking lah pulak. Rabia nak share my collection ring ni. Nak pergi jalan baru la nak pakai cincin. Cari cincin 💍. 

Kalau duduk rumah tak nak pakai cincin 💍. Nak memasak kan susah pulak pakai cincin kan. 


Cincin + gelang + subang di telinga 😂 . Bersepah nya lah. 

Cukup lah 4 cincin je 💍. 3 cincin depan tu my mom bagi kepada saya. Cincin belakang sekali silver tu hadiah menang giveaway but dah nampak warna nya macam dah berkarat 🥺. 

Perlu tak rabia beli tempat letak earring tu ? 

Ada usha tengok dalam shopee. Bagi pendapat guys .Yang mana cantik nak letak earring . Cincin okey dah letak dalam bekas tu. 






Yang mana cantik ? Nak harga yang berpatutan murah . 😍 Tolong vote yang mana cantik yaa. Pleaseeee . 

Okey nak keluar dengan umi ayah 😍 Nak pergi makan .Nak ambil ubat . Nak pergi beli stock makanan . Untuk bulan puasa yang menjelang tak lama lagi. Kena beli stock makanan dulu. 

Sebab my mom nak masakkk. I masak nasi goreng je lah . Tukar topic la pulak. Ok ok u all tolong pilih yang mana cantikkk tempat nak letak earring tu ya. Rabia dah pening nak pilih yang mana. 😍 Okey guys assalamualaikum . 

7 ulasan:

  1. i baru shopping storage juga smlm utk letak earing tapi yg jenis hanger punya , so gantung dlm almari sbb my house jenis berhabuk.. then klu beli box2 mcm ni tadak tempat nak letak...

    BalasPadam
  2. Kalau Kak LeYa preferred yang Earings Display Organizer Jewelry Storage Holder Box.. Sebab nampak kemas dan like mini almari.

    BalasPadam
  3. yang last tu macam kemas and minimalist. tengok jugak konsep deco rabia macam mana baru cun

    BalasPadam
  4. Tu dia byk koleksi Rabia

    BalasPadam
  5. Yang last sekali tu mcm cantik...

    BalasPadam