Siapp upah baju

 Hai u all. Khamis ni nak pergi kenduri kahwin my cousin. So tadi ambik baju yang dah siap dijahit. Hehe. Ramai yang berkenang dengan baju ni. My mom beli online murah. Tapi dekat butik luar ni mahal harganya baju ni. Rm 100 lebih tau. 😍 . 




Nak pakai baju lace yang warna kuning tu la pada hari khamis ni. 😍 Love sangattt. 

Kalau u all perasan kan, rabia suka bergaya dengan baju lace. Baju lace yang warna hijau tu rabia dah bagi dekat orang dah. Mahal tau 🀣. Disebabkan rabia gemuk sangat lah tu. Tak padan dah nak pakai. Baju lace hijau tu lama dah .


Goodbye Baju lace hijau ni πŸ₯ΊπŸ₯Ί. Rezeki awak kak. 😍 . Ada satu helai lagi baju pink. Yang tu bukan lace tapi ada manik. Bagi dekat orang jugak 🀣. Rezeki masing masing. Kongsi rezeki. Dapat pahala. Sempat jugak ootd baju lace hijau ni . Sayang baju ni. Tuan dia pun semangat senyum tu πŸ˜‚. Ootd dekat pantai tak silap ni. Balik dari wedding kawan terus mari nak shoot gambar dekat pantai ni. Ayah saya lah snap gambar ni. 

Banyak dah baju tak padan rabia bagi dekat orang. Nak bagi dekat orang kena bagi baju yang cantik cantik dekat diorang. 

U all suka tak pakai baju lace ? Ke suka pakai baju yang macam mana nak pergi wedding orang nanti? 


Catat Ulasan

2 Ulasan