Pasar tani

 Assalamualaikum semua. Selepas pergi ke taman bunga tadi tu. Pergi ke pasar tani la pula. My mom tanya nak pergi pasar tak? I jawab tak boh gi. (Tak nak pergi) . Lepas tu my mom pergi juga ke pasar tani. Sebab nak beli pokok bunga yang my mom nak sangat tu. So rabia ikut pergi je lah. Sebab tak nak pergi tu . I takut i membeli nanti šŸ˜‚. 



I beli kuih ni je lah. My favorite kuih qasidah tu. Dan chicken popcorn. I lupa lah nak minta sos cheese. So balik balik je. Tengok ada chicken popcorn macam ni je lah.

Rabia ambik je lah sos cili dalam peti sejuk tu. Dah habis dah. Hehe. Kongsi sikit makan dengan umi tadi. 

So sekarang nak rehat la pulak. Letih jugak la pergi jalan jalan hari ini . Tapi best jugak dapat pergi jalan jalan .

4 ulasan:

  1. Sophea pun suka pergi pasar , tengok ikan ayam , pastu tengok kalau kot kot ada sos baru ke kan

    BalasPadam
  2. heheheheehhe sos cili saja pun sedap kan

    BalasPadam
  3. First time tahu ada nama kuih Qasidah :)

    BalasPadam
  4. tak pernah tahu pasal kuih Qasidah ni.

    BalasPadam