Magic buku impian

 Assalamualaikum semua. Alhamdulillah bulan 3 ni ada yang berlaku dengan ajaib dalam hidup rabia šŸ˜. 



Ini adalah cara Rabia tulis buku impian. Macam bulan 2 ada yang tak tercapai lagi. 

Memang menjadi  buku impian ni . Kita tulis apa impian kita di dalam buku. 


Tulis apa yang awak nak capai sebagai contoh 

✅ Tulis bismillahirahmanirahim . Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim. Tahun ni saya nak kahwin . 
Lepas tu bulatkan perkataan yang nak kahwin tu.

Tengok tercapai ke tidak impian kita nak tu. Macam bulan 2 februari hari tu my wishlist adalah nak kerja , nak married kan. Tapi tu rahsia Allah. InsyaAllah ada rezeki adalah. Banyakkan berdoa .

Macam bulan 3 ni alhamdulilah. Rabia dapat capai kumpul subscribe di youtube dan gaji adsense tu . Alhamdulillah. 

U all try la buat . Tulis apa yang awak nak capai. Sebab tu rabia suka tengok tik tok yang berasaskan benda yang bermanfaat je. Apa ilmu yang rabia dapat. Rabia pelajari, Rabia cuba sampaikan dekat u all pulak. Semoga kita sama sama praktis la ya. 

Maaflah guna pen merah pulak. InsyaAllah bulan 4 april nanti. Nak cuba guna pen warna warni la. Hehe. Biar meriah sikit planner rabia tu šŸ˜ . 

2 ulasan:

  1. bagus buat buku mcm ni..dia naikkan semngt kite..

    BalasPadam
  2. bestnyaaa adsense dah byar.. my google adsense still tak tau apa cerita lagi

    BalasPadam